Behandeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na het boeken van een behandeling is het belangrijk dat u zich de dagen voor de behandeling goed houd aan de instructies zoals beschreven onder het tabblad “Voor- en nazorg”

Als u voor het eerst een spray tan behandeling bij mij ondergaat dan beginnen we met een kort kennismakings gesprek waarin we uw wensen en verwachtingen van de behandeling gaan bespreken.

Hierna krijgt u van mij een exfoliatie gel waarmee u zich insmeert.Spray Tan

Deze zachte, huid vernieuwende formule polijst en behandelt de huid met het natuurlijke, schuurmiddelvrije ananas fruitenzym.

Door het verwijderen van dode huidcellen aan het eind van hun levenscyclus, maakt deze exfoliatie gel de oppervlakte van de huid zacht en blijven alleen jonge gezonde huidcellen over, met als resultaat een vlekkeloos en langdurig houdende UV-loze tint

Deze exfoliatie gel laat u ongeveer 5 -10 minuten inwerken in de tussen tijd zet ik alle materialen gereed.

Nadat de exfoliatie gel goed is ingewerkt op uw huid word de gel afgespoeld.

Uw krijgt van mij voet- en nagel bescherming om verkleuring hiervan te voorkomen, een haarnetje is niet nodig omdat ik uitsluitend werk met natuurlijke producten en deze niet schadelijk zijn voor uw haar en ogen.

Uw neemt plaats in de speciale spray tan cabine die er voor zorgt dat de omgeving schoon blijft, waarna de vloeistof handmatig, geleidelijk word verneveld over uw huid met behulp van de spray tan  föhn.

 

Als de spray naar tevredenheid is aan gebracht drogen we deze met warme lucht, hierna heeft de vloeistof nog10 minuten nodig om te drogen (langer mag altijd, niet korter) alvorens u zich weer omkleed.
De bronzer in de vloeistof kan tot na de eerste douche beurt nog afgeven en strakke kleding kan gaan schuren.
Houd u er daarom rekening mee dat u de eerste 24 uur na uw behandeling zwarte, los zittende kleding draagt.
Om zolang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw mooie, natuurlijke egaal bruine tint dient u te zorgen voor een goeie nazorg. Wat de beste nazorg is voor het verzorgen van uw huid dagelijks:  “